Dit is de blog van Anne Sanderling. Ik ben copywriter, redacteur en uitgever.

Op deze site blog ik over onderwijs, taal & literatuur en natuur & klimaat. Kijk ook eens bij de speciale categorie kliekjes (tip).

Wat voor tekstsoorten schrijf ik?

Ik schrijf subsidieaanvragenwebteksten, persberichten, nieuwsbrieven, blogposts en columns. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met het drogere werk: handleidingen, procedures, ondernemingsplannen, rapporten en jaarverslagen. Ik verleid de lezer met duidelijke, aantrekkelijke tekst.

Ten slotte ben ik een eersteklas redacteur en corrector. Ik ben zo iemand die alles ziet. Elke dubbele spatie. Elke spelfout. Elke foutieve samentrekking. Toch ben ik een leuk mens.

Onzeker over een tekst? Ziet u door het bomen het bos niet meer? Ik maak paden in de wildernis, kap onbruikbaar kreupelhout, ontwar een wirwar aan lianen en maak het woud zo weer begaanbaar.

Portfolio | een voorproefje

Schrijfwerk van mij bekijken? Dat kan op internet. Alleen staan op internet alleen webteksten en columns van mijn hand. Ik schrijf en redigeer ook beleidsdocumenten, jaarverslagen, ondernemingsplannen, nieuwsbrieven, persberichten en handleidingen. Die staan niet op internet. Dit is dus slechts een kleine greep.

Meer lezen over wie ik ben en wat ik doe? Dat kan in het Nederlands of in het Engels.