Dit is de blog van Anne Sanderling. Ik ben dichter, copywriter, tekstschrijver en redacteur. Je zou kunnen zeggen: copywriter by day, poet by night.

Op deze site blog ik over wat ik interessant vind. Meestal gaat het over taal & literatuur, natuur & klimaat en onderwijs, maar soms valt het in geen enkele categorie onder te brengen en dan zet ik het bij  kliekjes (tip).

Wat voor tekstsoorten schrijf ik?

Tegenwoordig schrijf ik veel subsidieaanvragen voor de culturele sector. Voor kleine ondernemers schrijf ik professionele webteksten. Ik verleid de lezer met duidelijke, aantrekkelijke tekst.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met het drogere werk: handleidingen, procedures, beleidsdocumenten, ondernemingsplannen en rapporten.

Ten slotte ben ik een eersteklas redacteur en corrector. Ik ben zo iemand die alles ziet. Elke dubbele spatie. Elke spelfout. Elke foutieve samentrekking. Toch ben ik een leuk mens.

Onzeker over een tekst? Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik maak paden in de wildernis, kap onbruikbaar kreupelhout, ontwar een wirwar aan lianen en maak het woud zo weer begaanbaar.

Meer lezen over wie ik ben en wat ik doe? Dat kan in het Nederlands of in het Engels.